h1

din aventurile winamp-ului

April 13, 2007

ete, imi pusesem in playlist vreo cateva melodii ripuite de pe un cd audio. normal, le chema pe toate ‘track’-ceva. si cand ma uit in playlist, vad ca apare o cheste pe care io n-o pusesem acolo si sigur nici n-o aveam pe undeva pe calculator: ‘irish rovers – drunken sailor’. si mai aparea si de doua ori. dau pe ea si minune – era una dintre melodiile ripuite, dar acu avea nume. io zic ca-i psihoza. da daca tot e psihoza, de ce sa nu-si faca pomana cu tot playlistu meu? saru-mana frumos.

Advertisements

6 comments

  1. da, sarut manusitele la winamp, sa-mi aranjeze si mie toate “track”-urile, toti “artist”ii si toate ” – ” [da, eu am in lista si simple liniute.

    sarut mana, conasu’ winamp. aideti si pe la mine cu pomana!


  2. Simplu: cînd ai dat drumu la Winamp, s-a conectat la Net şi ţi-a luat numele piesei, pentru că piesa era ripuită şi avea un cod unic care corespunde mondial unui nume de artist şi unui titlu de piesă.


  3. Sper că nu eşti dezamăgită.


  4. welcome :)

    banuiam io ca asta era, dar intrebarea este cum de nu se intampla asta de fiecare data si cu toate piesele, ca mai ascultasem melodiile alea ripuite de o mie de ori inainte si tot in winamp. si de ce doar melodia aia si de ce a dublat-o? astea sunt intrebarile si aici incepe psihoza…


  5. Poate cînd le-ai mai ascultat nu aveai conexiune la net sau poate nu a găsit baza de date cu melodii online. Dublatul ei poate fi din cauza unui virus care face asta: dublează fişiere audio şi video, de obicei schimbându-le puţin extensia.


  6. a, acum m-am linistit de tot: nu e psihoza, e virus :| dar o dublase doar in winamp, ca in folderul ei nu era dubla… poate nu e virus, totusi? ca ma gandesc ca o data la 2-3 luni e un pic cam des sa tot reinstalez windows-ul… si cred ca e si in avantajul tau sa nu fie nevoie de o alta reinstalare :DLeave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s